ua
ru en
0800 33 1814
безкоштовно з усіх номерів
Головна
Блог
Хто такий Стажер-Барбер?

Хто такий Стажер-Барбер?

Хто такий Стажер-Барбер?

Часто, коли ви телефонуєте у барбершоп Mr.Colt, щоб записатися на стрижку чи камуфляж волосся, ви вагаєтесь при виборі категорії барберів. Саме тому ми вирішили розписати детальніше про всі категорії, щоб ви точно знали, на що вам розраховувати.

У барбершопі Mr.Colt налічується сім категорій барберів: учень, стажер, молодший барбер, барбер, топ-барбер, сеньор-барбер, шеф-барбер.

Хто такий стажер-барбер?

Це людина, яка закінчила двомісячну школу барберів Mr.Colt, де її навчали топові майстри-професіонали нашого барбершопу. На заняттях він чи вона вже оволоділили найсучаснішими техніками чоловічої стрижки, бриття та камуфлювання волосся та бороди. І якщо ж учень показав гарні результати, то ми запрошуємо його до нас у команду Mr.Colt, і він стає стажером-барбером.

Стажер-барбер все ще знаходиться під наглядом досвідчених барберів приблизно 2-3 тижні. На цьому етапі перевіряється якість його роботи, надаються рекомендації щодо стрижок та інших послуг. За цей час стажер набирається досвіду в колективі та з клієнтами барбершопу. Під час цього періоду, виконана робота стажера перевіряється майстром вищої категорії, і якщо є якісь неточності чи ви не зовсім задоволені виглядом стрижки, то професіонал усе відкорегує та поправить, і ви точно будете раді своїй новій зачісці.

Окрім того, на етапі стажування барбера визначається рівень його майстерності та кваліфікації, а також знання справи барберів. Після проходження стажування барбер початківець переходить на нову ланку - він стає Молодшим Барбером - і вже є повноцінним членом команди барберів.

Записуючись на чоловічу стрижку чи гоління бороди до барбера-стажера, слід розуміти, що виконання його роботи вимагатиме більше часу, ніж, наприклад, у ТОП-барбера. Але при цьому ціни на послуги стажера-барбера набагато нижчі. Тому вам вирішувати, що саме ви хочете: зекономити свій час чи гроші.

Ми завжди раді бачити вас у стінах нашого барбершопу Mr.Colt. Незалежно до кого ви записались на стрижку, гарно проведений час у такій компанії - вам гарантовано! Ви завжди можете розслабитись у кріслі барбера-стажера із склянкою міцного якісного віскі та обговорити цікаві теми з однодумцями. Чекаємо на вас у барбершопі Mr.Colt.

Mr.Colt
22 березня 2024 року відкрився новий філіал на Оболоні біля метро Мінська
Подзвонити
Написати
Онлайн запис

Напишіть нам, використовуючи зручний вам сервіс

Viber Viber Viber Viber Whatsapp Whatsapp Messenger Messenger Telegram Telegram
0800 33 1814
безкоштовно з усіх номерів
ua
ru en