ua
ru en
0800 33 1814
безкоштовно з усіх номерів
Головна
Блог
Атмосфера барбершопа Mr.Colt

Атмосфера барбершопа Mr.Colt

Атмосфера барбершопа Mr.Colt

Розпочнімо з найголовнішого — наріжного каменю нашої філософії, який пояснює все подальше ставлення до поняття «атмосфери». Ми не підміняємо зміст формою, або ж начинку обгорткою. Головне, що ми любимо та робимо вже понад 5 років — створюємо стиль. Стрижки та бороди в усіх варіаціях. Це не просто наша робота — пристрасть. Гадаю, безглуздо заперечувати, що ви приходите в барбершоп саме задля цього, чи не так? Досвід, професіоналізм, а в окремих випадках навіть і перфекціонізм майстрів — наші головні козирі. Усе інше — лиш супутні атрибути, які доповнюють загальну картину. Однак і вони грають певну роль.

Звісно, що не обійдеться без уже ставших само собою зрозумілими елементами комфорту. По перше, весь процес супроводжується приємною музикою: наші майстри слухають як джаз і локальний фанк, так і класичний рок та альтернативний хіп-хоп. Звуковий супровід задає драйв та складає левову частку правильного настрою.

Водночас, з нашими барберами ви можете підтримати невимушену розмову про античну філософію чи артхаусне кіно. Або ж просто пожартувати на віддалено-побутові теми. Ну й куди ж і без запашної кави, гри в кікер чи приставку? Усе, аби ви розслабились та бодай на пару годин відволіклися від новин. Ну а на таких речах як комфортні крісла, приємний аромат та невимушений персонал гадаю, навіть не варто зупинятись. Ми пропагуємо якість, а ці її складові є базовими для кожного закладу, що поважає себе.

Наше приміщення — затишний камерний підвал, витриманий у стилі лофт. Тут ви не побачите автомат Томпсона який висить просто так чи боксерську грушу з написом «не бити». Але побачите справжній чертеж револьвера Семюеля Кольта, традиційний барбер-поул, та скейт Uppercut Deluxe з високоякісного канадського клена. Й очевидно, це все можна розглядати та торкатись. Тому що ми справжні. Жодної бутафорії. Тренди чи віяння моди схильні до змін — у той час, як авторський підхід залишиться унікальним. А ще в реаліях сьогодення ми жартуємо, що ми «найбезпечніший барбершоп у Києві». І в цьому є частка правди, адже під час повітряних тривог ми в першу чергу функціонуємо як укриття. Мабуть, найнетривіальніше укриття, яке тільки можна уявити.

Єдина ідея, спільні цінності та щира любов до своєї справи це те, що відрізняє нас від інших. У нас навіть є свій мерч — з дизайном від одного з наших майстрів. Витримана до деталей концепція образу та чергове підтвердження філософії того, що ми більше ніж колеги — ми команда. Яка обирає бути, а не здаватись. Ми не підлаштовуємося під сьогоденні ноу-хау, а гнемо свою лінію

Ми проти конвеєра та шаблонного підходу. Наша ідея — стиль і увага до кожної деталі. В усіх проявах. Ми спілкуємося з клієнтами й поза роботою — багато хто з них стають нашими друзями, партнерами та заходять у гості навіть якщо просто проходять повз. Ми завжди раді кожному, незалежно від віку, соціального статусу та ваших вподобань. Саме тому до нас записуються наперед та свідомо обирають «саме того» конкретного майстра. Бо це натуральний чоловічий клуб, де панує дружня атмосфера, постійні «підколи» одне одного та довіра.

Комфорт клієнта на межі з традиціями та автентикою, приправлений витриманий стилем та простою людською щирістю — ось наші пріоритети. Мабуть, це і є та сама загадкова «атмосфера» барбершопа Mr.Colt. Однак краще один раз побачити, ніж сто разів почути, чи не так? Тож запрошуємо до нас у гості — завжди раді вам на Золотоустівській, 24.

Антон Колосов

Mr.Colt
22 березня 2024 року відкрився новий філіал на Оболоні біля метро Мінська
Подзвонити
Написати
Онлайн запис

Напишіть нам, використовуючи зручний вам сервіс

Viber Viber Viber Viber Whatsapp Whatsapp Messenger Messenger Telegram Telegram
0800 33 1814
безкоштовно з усіх номерів
ua
ru en